måndag
maj092011

Wilma & Elinor

Hej Eva!

Vi är ett jätte stort fan av dig och vi älskar dina böcker hemligheter och pinsamheter. Vi vill superduper gärna att du ska göra mer av dom. Och att man får se hela ansiktet på framsidan.Hoppas att du gör fler du kanske kan göra om Hugo Tanja Kelly eller någon annan som är med i den boken.

Våran andra kompis älskar också dina böcker. Dom är våra favorit böcker så jag hoppas att du kan gör fler =) Svara gärna =) MVH Dina största fans 

 

torsdag
feb172011

Anisa & Nadifo

Hej Eva!
 
Jag tror inte att vi ha har träffats,själv bor jag i Tensta. Det skulle betyda jättemycket för mig om jag fick träffa dig:) 

 Flera i min klass tycker om dina böcker. Varav en av dem är en tjej lika gammal som jag. Hon heter Anisa och vi har båda läst alla dina böcker. Och när jag säger alla menar jag verkligen ALLA :D

Hon och jag har startat en bokklubb där vi skriver historier baserad på det verkliga. :D

MVH Anisa & Nadifo

 

lördag
jan222011

Dansfabriken

Hej!
 
Jag bara kände att jag måste skriva några rader! Jag är lärare  och jobbar mycket aktivt med böcker i min undervisning och tycker att det är viktigt. På fritiden läser jag gärna. Jag har två flickor, Julia 16 år, som älskar att läsa, och  Emma,13, som inte alls tycker att det är någon mening med att läsa böcker. Någon Siggebok blev det som yngre och hon har börjat på någon bok ibland, men inte blivit färdig.... Men det var ju innan hon läste böckerna om Dansfabriken - nu är hon helt såld!
 
Jag var på Bokmässan i höstas och lyssnade jag på dig. Jag tyckte att du sa så mycket bra om tjejer och bilden av dem, förväntningar etc. Efteråt köpte jag böckerna om Dansfabriken(fick dem signerade=).Jag var lite tveksam om de skulle passa, eftersom de handlar om lite äldre ungdomar.
Under jullovet har Emma läst båda från pärm till pärm och undrat om vi inte kan köpa del tre!!!  Är inte det ett bra betyg!!! Jag tycker att det är helt fantastiskt! Jag ville skriva och berätta för dig, för jag tycker att det är så härligt och roligt!
 
Hon tycker att böckerna är så bra och tycker att "du MÅSTE läsa dem mamma!" ( Så nu har jag börjat läsa första delen)
 
En solskenshistoria, tycker jag!
 
Ha det gott! 
 
 
torsdag
okt212010

Trizzie

Hej Eva!!

Jag är en tjej på 11 år och jag älskar dina böcker!! Du är världens bästa författare!!!!!!Varför kan du inte skriva fortsättningen på "Hemligheter och Pinsamheter" Det är mina fawo böcker!Jag vill tacka dig jättemycket för att du skriver världens bästa böcker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jag och mina kompisar bråkar om att läsa dina böcker! När vi var i biblioteket med klassen visade jag hyllan med dina böcker, och alla trängdes och puttades!! Jag och mina tjejkompisar älskar dina böcker!!!

Tack för att du skriver världens bästa böcker!!!
 
fredag
sep102010

Anna, Igor och Linnea

Böckerna om familjen med barnen Babo, Lalo, Binta och Aisha är helt fantastiska! Min dotter är ett år och två månader och vi läser nu "Babo pekar" flera gånger om dagen (de andra har vi nött ut tidigare). Det är upprepande text i lagom längd som har en meningsfull handling samt fina, tydliga och roliga teckningar. Vill vi fånga hennes uppmärksamhet räcker det med att vi säger Babo, så lyssnar hon till! Helt fantastiska böcker! Skriv gärna fler, det är svårt att hitta guldkorn bland bilderböckerna!

Vänliga hälsningar

Anna, Igor och dottern Linnea