fredag
jun252010

Lovisa

Jag är 17 år och har ALDRIG gillat att läsa så mina föräldrar sa att jag fick 100 kr per bok jag läste i sommar och jag gick till bibblan och lånade en av dina böcker helt omedveten om vad den handlade om utan tänkte bara på 100 kr.

jag gick hem och började läsa och läsa och läsa gick verkligen inte att sluta så den dagen på ca 2 timmar hade jag tjänat 100 kr men det struntade jag i utan cyklade direkt till bibblan igen och kollade om du hade skrivit mer böcker.. som då hade:) och nu har jag läst alla tre om Nisse Diana Och min favorit Maja och när jag läst ut bara vänner typ så ville jag bara läsa mer om dom fast det fanns inte :( undrar nu om du har någon/ några fler liknande böcker eller om du vet någon annan författare som skriver lika som du? 

Tack på förhand

/ din läsare Lovisa

 

onsdag
mar312010

Carina

Hej Eva
Jag är lärare på en skola i Mora med elever från förskoleklass till åk 6. Mitt ansvar är att hjälpa eleverna att utveckla svenska språket i åk 4-6. En mycket viktig del i detta är skönlitteraturen. Eleverna läser oerhört mycket och periodvis jobbar vi också med böckerna utifrån olika perspektiv.
Även jag läser mycket, det mesta är ungdomsböcker. Tyvärr hinner jag inte igenom allt nytt som kommer ut men det mesta läser och vissa författare läser jag alltid. Du är en av dem. Jag tycker du har skrivit väldigt många väldigt bra böcker och den här gången har du slagit alla rekord med din nya dansbok. 
Jag har njutit av den från första raden till sista och kände direkt en saknad när boken var utläst. Många av våra elever har jag haft i mina tankar som kommer att njuta av boken på samma sätt. Den ger så många fina vinklar på vänskap, ödmjukhet, mod, fin familjegemenskap, ja den har så många bottnar.
Med dessa ord vill jag tacka dig för det du skänker oss som får läsa dina böcker, ung som gammal.

vänliga hälsningar Carina Karlsson

 

 

onsdag
mar312010

Alicia

Hej det är Alicia igen. Jag tittade lite på de böcker du har skrivit och det visade sig att du inte bara skrivit min favorit bok utan också min favorit barndoms bok! (RITA) tyckte att det var ganska häftigt

 

 

onsdag
mar172010

Linn

Hej Eva!

Du har fått mig till en mycket bättre person. Jag har länge haft svårt med läshastighet och svårt för att hitta böcker. :( Men nu har jag hittat dina böcker. Jag hoppas att de kan hjälpa mig. Jag skulle bli glad om du skrev en ny serie i stil med "jag såg honom först", "bara vänner, typ" och " vem bryr sig".

Jag älskar de böckerna. Jag har provat läsa en av Twilight böckerna. Men det är inte min stil jag tycker bara att filmerna är bra. Dina böcker är så mycket bättre för de är mer lättlästa.

Nu ska jag i alla fall läsa en stund. (Jag har läxa att läsa 20 min mån-tor):(    

Många Kramar från ett av dina fan Linn 

 

 

torsdag
mar112010

Mars 2010

Hej Eva!Vi tycker dina böcker om Diana,Anisa och Maja är jättebra.Vi skulle gärna ha fortsättningar på dem,och film.Tacksam för svar!Hälsningar tre tjejer!

P.S.Vi är dina största fans!!!