torsdag
mar112010

Anonym

heej jag är 11 (12 om 29 dagar) år, jag vet inte om det här är din privata mail ,men hoppas det. Jag älskar dina böcker hemligheter & pinsamheter de är jätte bra men jag blev jätte chockad när jag läste 2an den om Anisa det är som om du skulle känna mig eller något (jag är nemligen väldigt lik henne båda älskar milano,klädskapning,mangojuce,spa,80-tal.....) idag var jag på bibloteket för att låna 3an med Maja. Jag ville säga att jag älskar dina böcker och det vore väldigt roligt om du skrev en till om Anisa ,typ jag såg honnom först från Anisas och Majas sida och vem bryr sig från Dianas och Majas sida och bara vänner typ från Anisas och Dianas sida eller något . Det skulle betyda jätte mycket om du svarade till mig

 

 

fredag
feb192010

Linnéa

Hejhej jag heter Linnéa och jag är 11 år. jag älskar dina böcker dem är så bra! jag läser för det mesta jag såg honom först, vem bryr sig och bara vänner typ? jag tycker att du skriver dem jätte bra!. ehm... jag har en fråga: dem personerna som du skriver om Diana,Anisa,maja, edgar flemming,kajal, hugo ja dem personena som är med i dem böckerna... fins dem personerna på riktigt?

Eva svarar: Hej Linnéa, nej det är jag som har hittat på dem!

 

 

 

torsdag
feb112010

Linn från Motala

Hej hej.

Jag heter Linn och är 13 år. Jag älskar dina böcker. Jag tycker det är jätt tråkigt att läsa men i dina böcker tänker jag inte på att jag läser utan jag tycker dom är så bra så det känns som att jag finns med i boken.

Tack för att du finns och skriver böcker. Jag kan direkt säga att det där måste vara en Eva Susso bok, för jag tycker att dina böcker är annorlunda på ett mycket bra sätt.

Jag har just önskat mig "Dansfabriken". Det trista är att jag vill köpa och läsa den nu. Men jag måste vänta tll 12 mars:(. Men jag hoppas att tiden går fort. Jag väntar med späning tills dagen jag läser första sidan.

Men nu måste jag gå för att jag ska gå och läsa en av dina fantastika böcker. 

Mvh Linn i Motala

 

Page 1 ... 1 2 3 4